Профіль
Вiдновити пароль
Кошик (0)

ПНД-СБТ: 10:00 - 18:00
Неділя: 11-00- 17-00
063 735 54 02 (Viber, Telegram)
048 714 86 86
Замовити дзвінок

Усі поля обов'язкові для заповнення




Приклад: +38(097)261-03-14
Валюта:

NAMM SHOW 2017 - нові музичні інструменти від Kawaі

На зимовій виставці NAMM 2017, яка пройшла нещодавно в США на стенді компанії Kawai в розділі електронних фортепіано були представлені відразу три нові моделі інструментів: CN27, CN37  і ES110.

До 90-річного ювілею компанія Kawai готується ретельно, але і без знаменних подій в своїй історії вкотре інноваційні технології застосовані до виробництва акустично універсальних піаніно. Інструменти доступні в різній колірній гаммі з класичним почуттям елегантності.

Фортепіано Kawai ES110 Digital Stage виступає в якості інструменту для розвитку музиканта, для відточування навичок гри на роялі і музичності. Його 88 клавіш оснащені адаптивною механікою молоточкової дії, ніж відтворено справжнє почуття традиційного фортепіано, в той час надаючи вам всі переваги цифрового інструмента. Оснащений 19 звуками фортепіано, а також різних органів і синтезаторів, ES110 володіє округлою музичною палітрою. З гармонійною технологією формування звуку, ES110 легко відтворює багатий гармоніками, чесний і приємний звук роялів і піаніно різного типу. У поєднанні з інтегрованою функцією Bluetooth® і тонким дизайном, ES110 є прекрасним доповненням до арсеналу музиканта.

                     

Kawai CN 27 - цифрове піаніно стационарного типу, доступне в кольорах Матовий Чорний, Палісандр (Венге) і Атласний Білий. Kawai CN27 розроблений ідеально для реалізації ваших творчих ідей і вдосконалення музичних навичок в домашніх умовах і виступах на невеликих сценах і в залах.  Ідеальний звук роялів підкреслено компактним і привабливим дизайном. 

Kawai CN27 дозволяє грати разом з низкою відомих пісень в різних музичних жанрах. 88 пісень можуть бути відрегульовані за ритмом і темпом, що дозволяє грати разом відповідно до вашого конкретного набору навичок.

                                           


Інша платформа для інтуїтивного навчання, реалізована в цифровому фортепіано Kawai CN37 , доступна за рахунок вбудованого в пам'ять інструмента збірки "Основні уроки фортепіано Альфреда", які пропонують вам більш традиційний підхід до вивчення музики. Технологія віртуальних технік дозволяє контролювати і змінювати звук згідно ваших конкретних переваг. Можливе індивідуальне налаштування чутливості клавіатури, різних резонансів, стукоту молотків, ефекту відпускання педалі і безліч інших корисних для творчої людини функцій для цілковитого контролю звуку. CN37 ідеально пристосований до будь-якої домашньої або студійної середовищі і в стані спроектувати ряд насичених і динамічних тонів. Ідеальне піаніно для тих, хто переходить на новий рівень своєї гри і творчості. Оснащений Bluetooth і сумісністю зі смартфонами, Kawai CN37 дозволяє отримати наявні програми для допомоги в навчанні грі роялі, записи творів за допомогою нот, розвитку навичок композитора, звукорежисера, піаніста.

                   



Нові моделі електронних піаніно Каваї CN27, CN37 і ES110 зібрали масу уваги на зимовому # NAMM_2017, з чим ми з величезним задоволенням вітаємо #Kawai_Pianos! Нові моделі вже доступні до замовлення. Планово на території України очікуємо з квітня 2017р.