Профіль
Вiдновити пароль
Кошик (0)

ПНД-СБТ: 10:00 - 18:00
Неділя: 11-00- 17-00
063 735 54 02 (Viber, Telegram)
048 714 86 86
Замовити дзвінок

Усі поля обов'язкові для заповнення




Приклад: +38(097)261-03-14
Валюта:

Kawai CN 39 - NEW

                

        Kawai CN 39 - новий стандарт цифрового  рояля. 

Поєднав у собі провідну в своєму класі адаптивну клавіатуру Hammer III і приголомшливі звуки концертних та салонних роялів Shigeru Kawai SK-EX, SK-5 і EX з потужною акустичною системою від компанії Onkyo, зручними функціями USB-аудіо, можливістю підключення Bluetooth® і широким вибором звуків, CN39 забезпечує вражаючі характеристики по неперевершеною ціною.

                                     ОСНОВНІ МОМЕНТИ
  • Провідна в класі чуйна клавіатура Hammer III
  • Поверхня клавіш кольору слонової кістки, потрійний сенсор, відпускання, противаги
  • Прогресивна технологія багаторівневого семплу всіх 88 клавіш "живого" інструменту
  • Звуки топових роялів Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX, піаніно K800
  • Потужна АС з чотирма динаміками, розроблена Onkyo
  • Інтегрована технологія Bluetooth ® MIDI та аудіо
  • Відтворення і запис в форматах MP3 / WAV / SMF безпосередньо на USB-носій
  • Вбудовані в пам'ять класичні етюди та підручники Альфреда
  • Просторовий звук в навушниках для збільшених глибини і реалізму
  • Привабливий дизайн кабінету, OLED дисплей 

              Спільне проведення часу З МУЗИКОЮ

Новітні моделі забезпечують реалістичну повнорозмірну клавіатуру, об'ємні і натуральні звуки роялів і роз'єми для навушників, які дозволяють займатися на інструменті в будь-який час доби. Доступні за вартістю інструменти також пропонують безліч крутих функцій, придатних для всіх членів сім'ї, одночасно привабливий дизайн піаніно доповнить будь-яку кімнату. Нова серія CN від Kawai - спільний музичний практикум.



Дія клавіатури "чуйний молоточок" третього покоління надзвичайно достовірно відтворює дотик акустичного рояля зі своїми реалістичним рухом і жорсткої стабільністю, забезпечуючи тим самим рівний баланс і природність. Система виявлення руху клавіші забезпечена трьома сенсорами для збільшення чуйності і точності зчитування, сама конструкції посилена додатковими елементами для зменшення шуму і бічного коливання клавіш під час уривчастих стаккато і грі з максимальною силою (fortissimo).


Традиційно для виробника вага клавіатури в різних регістрах різний і класифікований для точного копіювання важких басових і більш легких високочастотних молотків акустичного фортепіано, в той час як моделювання відпускання додасть тонкощі в нюансах і зміцнить натуралістичність відчуттів. Ці важливі характеристики дозволяють вимогливим піаністам впевнено практикувати свій розширюється репертуар і гарантують відсутність неприємних сюрпризів при подальшій концертній діяльності з виконанням розученого матеріалу на кращих акустичних роялях.


Ключову роль реалістичності механізму виконує сенсорна система зчитування руху.

Доданий третій сенсор руху покращує чуйність при повторному відтворенні однієї і тієї ж клавіші і, на відміну від стандартної для багатьох інших виробників двох сенсорних конструкцій, дозволяє поступово "слоіти" звук однієї ноти без втрати звучання попередньої. З нашої точки зору, вдала спроба реалізувати принцип подвійної репетиції в електронному інструменті.

Реалізовано і контроль швидкості, з якою кожна клавіша піднімається, впливаючи на характер витягають із інструмента звуків, розширюючи діапазон між грою стаккато і легато.

Поверхня клавіш Ivory Touch


Вражаючий CN 39 в стандартній комплектації пропонує піаністу поверхні клавіш Kawai Ivory Touch.

Злегка текстурований матеріал м'яко вбирає піт з кінчиків пальців, допомагаючи контролювати гру, і володіє природним матовим покриттям, гладким, але не слизькою.
Волога усмоктується без бруду або жиру, що проникають в поверхню, що дозволяє легко очищати поверхні клавіатури за допомогою вологої тканини.

Звук рояля: три інструменти світового рівня


Підтверджуючи репутацію «кращих фортепіано Японії», інструменти Shigeru Kawai прикрашають сцени концертних залів і музичних установ по всьому світу і цінуються за їх видатну тональну чистоту і винятковий динамічний діапазон.

Новий CN 39 передає чудовий звук двох кращих інструментів Shigeru Kawai: флагманського концертного SK-EX і середнього за розміром SK-5 Studio, що дозволяє музикантам насолоджуватися контрастними властивостями кожного з них.

Крім того, електронне піано також відрізняється характерним звучанням топового EX Kawai, який часто вибирають професійні піаністи на таких престижних заходах, як міжнародні конкурси піаністів імені Шопена, Чайковського і Рубінштейна.

ПІАНІНО - натуральне звучання для любителів автентичного звучання високого, потужного вертикального піано.

Повний семпл 88 клавіш фортепіано



Багатий, виразний звук концертних роялів SK-EX і EX закладений в основу цифрового піаніно, вісімдесят вісім клавіш цих інструментів світового класу ретельно записані, проаналізовані та ідеально точно відтворені у вигляді цифрових сигналів.

Індивідуальна запис кожної клавіші - на відміну від розтягування одного і того ж тону на кілька різних нот - зберігає унікальний гармонійний характер і гарантує його чутність при відтворенні будь-який з зважених клавіш, так як є точною копією оригінального джерела звуку.

Всі три інструменти точно відтворені за рахунок повних семплів всіх клавіш з використанням запатентованої технології Harmonic Imaging ™, щоб встановити новий стандарт якості звуку цифрового піаніно.